onsdag den 20. marts 2013

Victor Crowley hugger til igen

Jeg var ikke begejstret for HACHET II, så det er ikke fordi, at jeg glæder mig til 3'eren. Men den er altså på vej med et manuskript af Adam Green og BJ McDonnell i instruktørstolen. Filmen får premiere i USA til sommer og her er en lille teaser-trailer.

Ser du frem til HATCHET III?

3 kommentarer:

 1. Den første HATCHET var et herligt (og blodigt) retro-gys, men jeg har ikke set HATCHET 2 endnu... efter anmeldelserne at dømme er jeg heller ikke gået glip af det helt store lige der!
  Så jeg kan ikke ligefrem sige jeg glæder mig til 3'eren, eller om jeg i det hele taget kommer til at se den! Måske hvis alle tre film udkommer i et bokssæt til en overkommelig pris, så bliver de indkøbt!

  SvarSlet
 2. Jeg havde intet imod Hatchet 2. den var da kanon underholdende, og grotesk blodig og splattet he he...Men jeg har noget svært ved at se hvordan Victor kan komme på benene igen, efter den behandling han fik i slutningen af sidste film. Nå ja hva faen, det skal man vel ikke spekulere så meget på, jeg tager sgu næste del med...

  SvarSlet
 3. Jeg syntes faktisk at 2'eren var sjovere end den første - så ser frem til endnu mere hjernedød retro-slasher underholdning i 3'eren.

  SvarSlet