søndag den 21. april 2013

HANNIBAL skuffer stadig

Jeg var alt andet end glad for afsnit 1 af TV-serien HANNIBAL med Mads Mikkelsen og Hugh Dancy. Min holdning er ikke meget anderledes efter at have set afsnit 2 her til aften på Kanal 5. Skuespilpræstationer uden dynamik, et kluntet manuskript og et ujævnt tempo er bare ikke det, der får en til at vente i åndeløs spænding på det næste afsnit. Det føles som om, at seriens skabere ikke rigtig tror på projektet. Måske er det bare ikke en serie for mig... I don't know, men jeg tvivler i hvert fald på, at jeg sidder foran skærmen næste søndag til afsnit 3.

2 kommentarer:

  1. Jeg syntes faktisk episode 2 var lidt bedre end den første, men der er sgu stadigt meget langt op til kvaliteten af MANHUNTER og SILENCE OF THE LAMBS! Og så irriterer det mig stadigt grusomt, at Will Graham tilsyneladende opklarer mord ved hjælp fra højere magter!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tror egentlig ikke, at der er tale om højere magter, men den visuelle gimmick, de bruger i serien, hvor han på en måde "spoler gerningsstedet tilbage i tiden", er ret kikset - især hvis de har tænkt sig at bruge den i hvert eneste afsnit.

      Slet