lørdag den 13. april 2013

MAMA på dvd med danske undertekster

UIP har valgt, at gyseren MAMA med Nikolaj Coster-Waldau i den mandlige hovedrolle først skal ud ud i de danske biografer den 20. juni. Som tidligere nævnt her på Skræk og Rædsel, så udkommer filmen på dvd og Blu-ray allerede den 7. maj i USA. Og for at gøre historien endnu mere mærkelig, så sendes den engelske dvd- og Blu-ray-version ud på markedet den 17. juni - få dage før den danske bio-premiere.

Hvis man skal tro Amazon og andre kilder, så er der danske undertekster på de engelske udgivelser. Nu vil der selvfølgelig være mange fans, der gerne vil se filmen i biffen (MAMA har fået ganske pæne anmeldelser og har været et pænt hit i alverdens biografer med en omsætning på 130 millioner dollar).

Men den tidlige engelske dvd-premiere betyder i praksis, at når filmen så engang udkommer på dvd her i Danmark (til 180 kroner eller hvad en premierefilm nu plejer at koste), så vil man utvivlsomt kunne købe den engelske dvd (med danske undertekster) til under det halve. Meget underlig branche, den der filmbranche...

1 kommentar:

  1. Branchen satser på at den sidste idiot endnu ikke er født: Den der vil betale kassen for et dansk cover og intet andet. Fordi skiven er den samme i boksen som den engelske til den halve pris.

    SvarSlet