tirsdag den 23. april 2013

TEXAS CHAINSAW offer for en ny lusket måde at markedsføre film på

Den nye TEXAS CHAINSAW udkommer på dvd og Blu-ray i USA den 14. maj, men de amerikanske fans kan allerede hente den digitalt fra den 30. april på iTunes. Og det er her, at man kan opleve en ny - og virkelig lusket - måde at markedsføre film på. På iTunes kan man nemlig vælge mellem den R-ratede version af filmen, der er lig med den, der kørte i biograferne, og så en unrated version, der er ca. 1 minut længere.

Men den mulighed har man bare ikke, hvis man gerne vil have filmen på dvd eller Blu-ray. Den unratede udgave er "exclusively on early digital download", som det hedder på filmens Facebook-side. Hold da op... Man kan ikke andet end at blive forbløffet over store dele af filmbranchen, der har det med at behandle sine kunder som idioter. Undskyld mig, men der er altså en bred skare af horror-fans, der stadig samler på fysiske eksemplarer af filmene!

Man kan selvfølgelig ikke udelukke, at TEXAS CHAINSAW på et eller andet tidspunkt udgives unrated på dvd eller Blu-ray, og det kan også være en mulighed, at den udkommer komplet og ucensureret andre steder i verden. Det må vi så holde øje med. Kilde: Dread Central

8 kommentarer:

 1. Det er jo ikke første gang, eksklusive udgivelser kommer på udvalgte medier. Husker ind til flere film, der blev udgivet på bluray i en anden "særlig" udgave, der ikke landede på dvd. Ussel spekulation.

  SvarSlet
 2. Jens Erik Thomsentirsdag, 23 april, 2013

  Det er godt nok en ringe idé. Jeg vil dog tro, at det fortrinsvis er et amerikansk eksperiement, og at vi nok skal se den uklippede udgave i EU. Hvis ikke, så er den streget fra min indkøbsliste.

  SvarSlet
 3. det var sgu da underligt at lave sådan et stunt -
  Jeg siger pyt med det - jeg har netop forud bestilt den her http://www.fona.dk/musik-film-spil/film/film-produkt/dvd-film?navn=texas-chainsaw&id=3-5706141780706

  SvarSlet
 4. Typisk. Herhjemme har mange af distributørerne også for vane at udgive dvd'er uden al det ekstramateriale, de pryder de små blå med. De skyder sig selv i foden, når de bevidst negligerer dvd-udgivelserne og dermed hverken kan hamle op med udlandets eller VOD-tjenesterne.

  En lignende tendens er desværre også fremherskende i musikkens verden, hvor digitale udgivelser af album ofte byder på ekstra numre, der hverken findes på vinyl- eller cd-udgivelserne.

  SvarSlet
 5. Nu nåede jeg ikke filmen i bifferne, så uanset hvilken version, jeg får fat i, så bliver den interessant at se.

  At vi i nogle år har skulle leve med, at Blu-ray-udgaver ofte er kommet med mere ekstramateriale end dvd'erne og i nogle tilfælde også længere versioner af selve filmen, er én ting - men den her gimmick er under lavmålet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Arh, mon ikke der (hvert fald herhjemme) er flere mennesker, som har udstyret til og således muligheden for at downloade og se en digital kopi, end der er ejere af Blu-ray-udstyr.

   Jeg synes ikke, at dette påfund adskiller sig synderligt fra eksklusivt at udgive forlængede versioner på Blu-ray - uanset ens personlige præferencer.

   Slet
  2. Jeg er ikke i tvivl om, at der muligvis er flere, der enten har udstyret til - eller interessen i - at downloade en film, end der er Blu-ray-afspiller-ejere - men min pointe er, at netop en unrated version i en fysisk kopi er det, der tiltaler horror-fans.

   Slet
 6. En helt igennem flad og elendig film der skider højt og flot på originalen. Så I skal ikke være kede af at den bliver et minut kortere...

  SvarSlet