tirsdag den 21. maj 2013

Nå, men så vi jo bare se EVIL DEAD på dvd...

Der skal vist et mindre mirakel til, hvis den nye EVIL DEAD-film skal have premiere i de danske biografer - så man kan mere eller mindre godt begynde at vænne sig til tanken om, at det bliver en gyser, man må se i sit eget hjem. Trist at horror har så svære vilkår i Danmark efterhånden - i hvert fald som andet end et kult- og undergrunds-fænomen.

Nå, men vi må jo sidde i vores sofaer og nyde de grumme sager, og hvis du glæder dig til EVIL DEAD, så har jeg her et par dvd- og Blu-ray-datoer til dig. Filmen bliver udgivet den 12. august i England af StudioCanal, mens den udkommer i Sverige den 11. september fra Sony Pictures. Sidstnævnte udgivelse burde være stort set samtidig med en dansk release, hvis den altså ikke skal op i biograferne. Hvad man eventuelt kan finde af ekstramateriale er endnu ikke oplyst.

2 kommentarer:

  1. Bump: http://www.facebook.com/EvilDead2013TilDanmark

    SvarSlet
  2. Det er efterhånden sjældent jeg går i biografen... priserne er røget op i et niveau, hvor det er billigere at vente på Blu-ray/DVD udgivelsen, hvis man skal have fruen med!
    Men lige netop EVIL DEAD havde jeg håbet at se i biffen (og den gider fruen nemlig ikke!), men det skal jeg jo så åbenbart ikke alligevel! Men fint nok, jeg har heller ikke set nogen af de andre EVIL DEAD film i biffen... so Blu-ray it is!

    SvarSlet