tirsdag den 7. maj 2013

...så kom denne her lige med posten!

...og den kommer først i de danske biografer den 20. juni.

8 kommentarer:

 1. Hej Søren.

  Hvilken udgivelse er det - en R1? Og hvor har du købt den og er der noget lækkert/spændende ved netop den udgivelse? (f.eks. slipcover, ekstramateriale etc.) :-)

  Glæder mig nemlig ret meget til at se den når jeg engang får den bestilt, og er ganske spændt på at høre dommen fra dig. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den amerikanske region 1-udgivelse, jeg har købt hjem fra DVD Pacific (ankom præcis på den amerikanske udgivelsesdato). Dvd'en har et slipcover og indeholder slettede scener, den originale kortfilm med del Toro-intro, en making of-doku (som jeg ikke ved hvor lang er) samt et kommentarlydspor med instruktør og producent. Jeg glæder mig til at se filmen.

   Slet
 2. Ah, det ser ud til at være en hel cool udgivelse...

  Jeg glæder mig til at høre dine visdomsord om filmen, når du får den at se...om hvorvidt det er endnu en klassefilm fra Del Toros hånd...eller om den falder lidt til jorden?

  Jeg har iøvrigt planer om at gense CRONOS som jeg har fået anskaffet mig på Blu-ray fra UK - husker den som ganske seværdig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Andrés Muschietti, der har instrueret, og han lavede også den originale kortfilm. Guillermo del Toro er executive producer.

   Slet
  2. Ah, ja det opfattede jeg også kort efter at jeg havde skrevet kommentaren... - Men så håber jeg på at den holder samme høje kvalitet som BØRNEHJEMMET og JULIA'S EYES end den lidt småkedelige DON'T BE AFRAID OF THE DARK...

   Jeg glæder mig iøvrigt til at se filmen... jeg venter nok på den engelske dvd...

   Slet
 3. Fedt - jeg har også bestilt den, men den er ikke kommet endnu.
  Det er uholdbart, at biograferne bliver overhalet af dvd'en. :-/

  SvarSlet
 4. Filmen er på alle planer helt forfærdelig. Dybt forudsigelig, uoriginal historie, flad og skuffende og med et latterligt CGI-retardo-spøgelse og ikke det mindste skræmmende. Jeg forventede noget meget, meget bedre.

  SvarSlet
 5. Fik den for et par uger siden, og den er allerede genset. Fin og vellykket gyser

  SvarSlet