mandag den 27. maj 2013

Skrig og skrig igen

Jeg så den syrede SCREAM AND SCREAM AGAIN for et par år siden ved en forestilling i Cinemateket, men jeg har aldrig fået købt filmen på dvd. Det kunne være, at jeg skulle slå til, når den udkommer den 3. juni i England fra Spirit Entertainment. Forsiden er i øvrigt ret cool, og det er da sejt med både Vincent Price, Christopher Lee og Peter Cushing på rollelisten.

4 kommentarer:

 1. "Syre sletter alle spor", som den hedder på dansk. Det coole cover er også brugt på den danske VHS:

  http://uncut.dk/show_review.php?review_id=920

  Der var i øvrigt engang, hvor man som dansker var rigtig glad, hvis man som jeg havde optaget filmen fra den gamle (for længst lukkede) tv-kanal TVDanmark; De havde nemlig bragt filmen i den oprindelige udgave. På dansk vhs fandtes SCREAM AND SCREAM AGAIN kun med AIP's slatne alternative "stueorgel"-soundtrack.

  Filmen er iø også ude i MGM's coole reg. 1 "Midnite Movies" serie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den danske plakat skal vi vel også lige have med:

   http://www.chisholm-poster.com/cgi-local/search.cgi?search=CL27505

   Slet
 2. Ja Syre sletter alle spor, er den herlige danske titel. Min dvd er fra Spanien, købte den da jeg var med familien i Madrid for 1 års tid siden, med samme forside som er vist ovenfor. Filmen er i den grad en unik oplevelse, jeg som jeg holder meget af.

  SvarSlet
 3. SYRE SLETTER ALLE SPOR er en pragtfuld titel. Herhjemme blev den markedsført i biograf-annoncerne med denne slaglinje: "Årets skrappeste chok-gyser! Blodtørstige mordere samles - del for del - ved transplantationer af lemmer fra levende mennesker!".

  SvarSlet