tirsdag den 4. juni 2013

Fænomenal PRINCE OF DARKNESS-forside

Yes, sådan skal en dvd-forside se ud! Den 24. september udgiver amerikanske Scream Factory en Collector's Edition af John Carpenters fantastiske PRINCE OF DARKNESS fra 1987 på dvd og Blu-ray. Her er den utrolig flotte forside, som Justin Osbourn har kreeret. Wow!

8 kommentarer:

 1. Ganske imponerende... det kunne nemt tænkes at den skulle hjem til samlingen - jeg har godt nok den gamle udgave med Alice Cooper på forsiden - men det er en svensk dvd, og hvis der kan lokkes med noget særligt ekstra guf, så er jeg game...

  Kun en ulempe...der er længe til den 24. september!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skulle meget gerne komme en del ekstramateriale på, men det har Scream Factory endnu ikke afsløret listen over.

   Slet
 2. Det er Justin Osbourn fra Slasher Design der har lavet coveret. Han har også lavet coveret til Scream Factorys 'The Fog' som ligeledes er ganske imponerende. Han lavede også posteren til en lille dansk kortfilm der hed '318' som jeg var fotograf på. :-)

  SvarSlet
 3. Flot - havde ikke lagt mærke til du havde nævnt ham, Søren - sorry. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare OK. Det skader bestemt ikke at kreditere kreative mennesker flere gange - det er lidt noget, der er ved at glide ud mange steder.

   Slet
 4. Super flot cover design...kan godt minde lidt om den måde nogle af de lidt ældre tegnede Thai filmplakater er lavet på.

  SvarSlet
 5. Er det mon samme mand, der også har lavet coveret til den kommende amerikanske blu-ray/dvd-combo-udgave af LIFEFORCE?

  http://www.laserdisken.dk/html/visvare.dna?vare=13585215035097124

  SvarSlet
  Svar
  1. Han har vist både lavet LIFEFORCE og THE FOG for dem.

   Slet