fredag den 14. juni 2013

GOREZONE genopstår til september

Nu sker det. FANGORIA's vildt blodige søster-magasin GOREZONE vender tilbage. Bladet blev lanceret i 1988, og der nåede at komme 26 numre samt et særligt nr. 27, der blev udgivet i forbindelse med Kenneth Branaghs FRANKENSTEIN. For et stykke siden varmede man op med et THE BLOODY BEST OF GOREZONE-blad, men nu kommer de nye numre så. Og man fortsætter endda nummereringen, så det er nr. 28, der udkommer til september.

Det er planen, at GOREZONE skal udkomme seks gange om året, og det kan kun fås ved at abonnere på det. Derfor bliver bladet mere blodigt og provokerende end FANGORIA, der jo også sælges via kiosker og den slags. Klik ind på FANGORIAs hjemmeside og læs mere om priser og betingelser.

4 kommentarer:

 1. Cool! Jeg nåede rent faktisk at abonnerede på det gamle blad i sin tid, før det lukkede, og det var bestemt ikke et dårligt blad.

  SvarSlet
  Svar
  1. I sin tid solgte jeg alle de numre, jeg havde (virkelig dumt!!!); i dag har jeg nr. 1 og så det der FRANKENSTEIN-nummer.

   Slet
 2. Jeg har nummer 4,7,11 og 20. Har åbenbart ikke været særlig konsekvent køber af bladet (eller også er nogle af dem blevet væk). Jeg undskylder det med, at jeg kun var ti år. Jeg skal klart abonnere på det nye blad!

  SvarSlet