søndag den 9. juni 2013

Skræk og Rædsel fylder syv år i dag

Så har bloggen sandelig fødselsdag igen. I dag er det syv år siden, at Skræk og Rædsel gik i luften. Det betyder i praksis, at bloggen har eksisteret i 2557 dage, og da dette er indlæg nr. 3583, så er der i gennemsnit kommet mere end et indlæg på pr. dag. Hold da op, der er blevet sprøjtet nogle ord ud - også selv om jeg skal indrømme, at aktiviteten har været lidt ujævn det seneste års tid.

Men jeg vil sende en stor tak til alle de læsere, der følger med her på Skræk og Rædsel. Blogs er som andre medier truet af, at mange mennesker hellere bruger de sociale medier, som de fleste nu også har med på deres smartphones og andre gadgets, og hvor man hurtigt og nemt kan slå noget op og/eller kommentere det. Her er blogs bare tungere og mere gammeldags. Omvendt har blogs en længere holdbarhed i kraft af mere velresearchede indlæg og bedre søgemuligheder - og så er det jo sjovt at læse blogs.

Hvis vi lige skal tage lidt mere statistik, så har Skræk og Rædsel det seneste år haft  63.776 unikke besøgende og 177.972 sidevisninger. 352 følger også med på bloggens Facebook-side. Det er superfedt, og det viser, at horror-genren ikke er død i Danmark - den lugter bare sådan.

Til de kommende uger og måneder har jeg stadig et par ting på min to-do-liste, der skal skrives til bloggen, men ellers er det dagsformen, som afgør, hvad der kommer på. Kig forbi, det skal nok blive skræmmende, blodigt og makabert.

14 kommentarer:

 1. Stort tillykke til Danmarks bedste horror-blog... jeg er også en af de stakkels hjemsøgte sjæle, der klikker ind hver dag for nye historier og indlæg...

  Min egen ydmyge blog nærmer sig også sin 1-årsdag, men jeg er jo langt fra lige så produktiv som her... så det er en fornøjelse at læse med...

  SvarSlet
 2. Stort tillykke til Bloggen så :)

  SvarSlet
 3. Mange gange tillykke med de syv store år, det var da imponerende :)

  SvarSlet
 4. Stort tillykke!
  Det er med stor fornøjelse, at jeg næsten dagligt læser dine blogindlæg- nye som gamle, der alle giver udtryk for en fantastisk nørdet ekspertviden. Keep up the good work.

  SvarSlet
 5. Der skal også lyde et tillykke herfra. Skræk Rædsel er uden tvivl det vigtigste samlingspunkt for horror-entusiaster vi har herhjemme. Tak for indsatsen Søren!

  SvarSlet
 6. Stort til lykke med de syv år. Jeg håber, du fortsætter syv mere. Din blog er altid læseværdig på trods af alle de horrible indlæg.

  SvarSlet
 7. Tillykke! For syv Søren, hvor er det imponerende. Og værdsat!

  SvarSlet
 8. Tillykke Søren!

  SvarSlet
 9. Tillykke med de syv år.
  Jeg håber det bliver til mange flere.

  SvarSlet
 10. I en tid, hvor de fleste danske fanzines er lagt i graven, er det herligt, at du holder fanen højt med en førsteklasses blog - og at du så bliver 7 er jo helt naturligt i dén sammenhæng. Tillykke.

  SvarSlet
 11. Stort tillykke de 7 år med hovedet på bloggen, Søren! Du skal vide, at den bliver læst flittigt og er en evig kilde til inspiration og underholdning.

  SvarSlet
 12. Tak for alle jeres kommentarer! Det varmer mit kulsorte zombie-hjerte.

  SvarSlet
 13. Et forsinket tillykke fra Apokalyptisk.

  SvarSlet