torsdag den 13. juni 2013

To gange antologi-gys

Dagens indkøb bestod bl.a. af de to antologi-gysere THE ABCS OF DEATH og V/H/S på dvd. Jeg glæder mig til at se dem begge to.

8 kommentarer:

 1. Jeg så begge film for nogle måneder siden og mener ikke, at de er særlig godt udført, men jeg er bestemt hellere ikke til splatterfilm. Især V/H/S har skuffet mig med et meget tyndt og inkohærent manuskript.

  SvarSlet
 2. Jeg har kun fået set V/H/S, som jeg vil betegne som ganske underholdende, omend en smule skizofren... jeg har længe overvejet at bestille THE ABCS OF DEATH, så jeg ville sætte pris på par ord om dens kvaliteter...

  Iøvrigt kan jeg forstå at en efterfølger til V/H/S er lige på trapperne... det må siges at være effektivt ...

  SvarSlet
 3. ...angående skizofren, så er det netop hvad 'the ABCs of Death' er - ja, den indeholder både virkelig lortede indslag, men også flere gode og herligt bizarre.

  Jeg kunne sgu godt lide V/H/S - og ser frem til at få set 2'eren.

  SvarSlet
 4. Antologi-gysere er næsten pr. definition en blandet landhandel. Kan ikke umiddelbart huske en af slagsen, hvor hver eneste historie har været i top. Kom endelig med et bud, hvis jeg tager fejl.

  SvarSlet
  Svar
  1. Amicus-filmen "From Beyond the Grave" er en af de antologi-film, hvor alle historierne fungerer og er ret creepy til tider. Det er en af mine favoritter indenfor genren.

   Slet
  2. Den husker jeg også som ret god; det er Amicus-antologierne for det meste.

   Slet
 5. "Twillight zone: the movie" forbliver min favorit, selvom det mest er på grund af "It's a good life" og "Terror at 20.000 feet" (hedder den sidste det?).

  "V/H/S" stinker grufuldt, til gengæld kan jeg anbefale den britiske "Little deaths", der byder på noget mere nytænkning (og udfordrer hvad horror kan og bør være) og ikke bare 'teenage-bøh' til højre og venstre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke så begejstret for Spielbergs indslag i TWILIGHT ZONE: THE MOVIE, men det er en rigtig god film.

   Slet