torsdag den 11. juli 2013

Så for pokker... nu kommer der endnu et remake af George A. Romeros DAY OF THE DEAD

Zombie-genren ville have set meget anderledes ud, hvis det ikke var for George A. Romero, men jeg kan godt undre mig over, hvordan han selv har det med det monster, han har været til at skabe. Ikke alene ser vi utallige variationer af Romeros zombier i film, bøger og spil - vi skal også trækkes med diverse mere eller mindre autoriserede remakes af hans værker.

Den seneste nyhed på den front er, at producenterne Lati Grobman og Christa Campbell har købt rettighederne til at lave en genindspilning af Romeros DAY OF THE DEAD fra 1985. Det var det sidste kapitel i Romeros originale zombie-trilogi - siden har han lavet tre film mere. Anyway, i 2008 kom et jammerligt remake af DAY OF THE DEAD, instrueret af Steve Miner. Med på rollelisten var Christa Campbell, der nu også gør sig som producent, og som sammen med Lati Grobman var en af de mange bag den nye TEXAS CHAINSAW 3D.

"Zombie movies are really popular right now, and we feel we could do this right,” siger Christa Campbell til Los Angeles Times, og hun understreger, at "We want to keep it as close to the Romero version as possible, to make sure that his fans are happy". Nu får vi se. Den nye DAY OF THE DEAD skal efter planen have premiere til næste år.

2 kommentarer:

  1. "to make sure that his fans are happy"

    Don't hold your breath.....

    SvarSlet
  2. Nu skal man jo ikke sælge bjørnen, før skindet er skudt, men hvis Christa Campbell var en af dem bag Texas Chainsaw 3D, en film, som alle horrorfans elsker, NOT, så kunne det måske være lidt indikation af, hvad vi kan forvente os.

    Romero har iø lavet 4 zombiefilm efter den første trilogi. Ja, ja, jeg ved det er flueknepperi, men jeg synes, det skal med, at han jo også stod bag den første (ganske glimrende) remake af Night of the Living Dead - selvom det er Tom Savini, der instruerede.

    SvarSlet