lørdag den 20. juli 2013

Scream Factory udgiver NIGHTBREED: THE CABAL CUT på Blu-ray

Fans har på festivaler rundt om i verden haft mulighed for at se NIGHTBREED: THE CABAL CUT, som er noget nær det tætteste man kan komme på et director's cut af Clive Barkers monster-gyser fra 1990. Denne version af filmen varer 144 minutter og skulle i høj grad være tro mod manuskriptet og romanen CABAL.

Scream Factory har nu afsløret, at de til næste år udgiver NIGHTBREED: THE CABAL CUT på Blu-ray (og formentlig også dvd). En udgivelsesdato er ikke meldt ud, da Scream Factory vurderer, at det vil kræve en del arbejde at restaurere filmen. Kilde: Fangoria

6 kommentarer:

 1. En velkommen og længe ventet nyhed!

  SvarSlet
 2. Den skal helt sikkert bestilles hjem, endelig.

  SvarSlet
 3. Der er kun et problem med denne nyhed (for nogle af os i hvert fald), nemlig at Scream Factorys udgivelser altid er Region 1/A! Men mon ikke filmen også dukker op herovre på et tidspunkt! En jeg med sikkerhed skal se, hvis en Region 2/B version skulle dukke op!

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis kommer de fleste af Scream Factorys udgivelser i combo-packs med Blu-ray og DVD, så man har mulighed for at se filmen på DVD og så evt. spare sammen til en kodefri afspiller, så man senere kan se den i HD.

   Slet
  2. Mon ikke et af de engelske selskaber, så som Arrow Films, Second Sight eller et af de andre, hopper med på vognen og udgiver filmen på et senere tidspunkt?

   Slet
 4. Det ville være fantastisk med en engelsk blu-ray udgivelse fra Arrow ... jeg må også indrømme at jeg glæder mig meget til at se dette cut... den oprindelige NIGHTBREED er jo stadigvæk en potent omgang - og Cronenberg er awesome! as always!...

  SvarSlet