tirsdag den 24. september 2013

Blodig Weekend må aflyse BYZANTIUM

Skrækfilm-festivalen Blodig Weekend må droppe at vise Neil Jordans nye vampyrfilm BYZANTIUM. På festivalens hjemmeside kan man læse denne forklaring:

"Vi har haft problemer med distributøren, og desværre fået en visningskopi stillet til rådighed, der er af alt for dårlig kvalitet til, at vi vil vise den. Vi har ikke mulighed for at skaffe en ny kopi i tide, og har derfor måtte tage den skuffende beslutning at aflyse visningen. Dette gælder både i København og Aarhus. Hvis du har købt billet til visningen, får du selvfølgelig refunderet beløbet. Derudover tilbyder vi en fribillet til en af vores andre visninger i CinemaxX – EVIL DEAD, SHARKNADO el. BIG BAD WOLVES. Tag hen til CinemaxX for at få refunderet billetten, og få en fribillet til en af de andre Blodig Weekend-film."

Det er triste nyheder, men det er selvfølgelig cool, at man kan få pengene tilbage - og endda få mulighed for at se en af de andre festival-film i CinemaxX.

Filmen udkommer i øvrigt på dvd og Blu-ray her i landet den 3. oktober, så man skal trods alt ikke vente så længe, hvis man havde glædet sig til at se BYZANTIUM.

3 kommentarer:

 1. Hvis de have været lidt friske, så havde de hentet et 1080p BRRip på nettet og vist i stedet og ladet være med at fortælle det til nogen. Hvad man ikke ved har man som bekendt ikke ondt i røven af.

  SvarSlet
 2. Hvornår finder folk ud af, at BR er en legetøjskæde? Hvis man sigter efter at forkorte Blu-ray, så hedder det BD.

  Og naturligvis skal man ikke vise et piratrip af noget som helst - hverken hjemme eller offentligt.

  SvarSlet
 3. Hvis festivallen havde betalt for at måtte vise filmen, så er der så vidt jeg ved ikke noget legalt i vejen for, at de kunne vise et piratrip. De har jo netop betalt for at måtte vise filmen, men forpligter sig ikke til nødvendigvis at vise det tilsendte print.

  SvarSlet