tirsdag den 26. november 2013

12 italienske genre-instruktører samles i ny film

Det er bare blevet det nye sort at lave antologi-gysere med bidrag fra flere forskellige instruktører. At det bliver en blodig legeplads for især mange nye genre-navne, kan man opleve i bl.a. V/H/S-filmene og THE ABCS OF DEATH, men nu er det åbenbart også blevet tid til at lade de garvede navne komme til. At det så endda er garvede italienske navne, gør tingene ekstra interessante.

Projektet hedder THE BOOK, og her er det tanken, at 12 instruktører hver især skal komme med deres egen vision af byen Rom. Det bliver åbenbart lidt af en styret proces, forstået på den måde, at manuskriptet leveres af Dardano Sacchetti, der startede sin karriere med historierne til Dario Argentos IL GATTO A NOVE CODE og Mario Bavas REAZIONE A CATENA. Med på vognen er instruktørerne Lamberto Bava, Antonio Bido, Enzo G. Castellari, Luigi Cozzi, Alberto De Martino, Ruggero Deodato, Umberto Lenzi, Aldo Lado, Edoardo Margheriti, Sergio Martino, Sergio Stivaletti og Tonino Valerii. Musikken bliver af både Goblin og Claudio Simonetti's Goblin.

Projektet mangler dog nogle penge, og nu forsøger man at rejse 100.000 dollar via crowdfunding, hvilket man kan bidrage til her. Du kan også følge med på filmens Facebook-side.

3 kommentarer:

 1. Puh, det lyder ikke helt dårligt. Græder lidt indvendigt over at Argento ikke er med i bunken, men efter DRACULA 3D er det måske for det bedste. Og at Goblin og Simonetti skal stå for musikken er bare prikken over i'et.

  SvarSlet
  Svar
  1. Upåagtet at manden længe har lavet møgfilm, så ville det selvfølgelig være cool nok, hvis Argento var med.

   Slet
 2. Det ser fedt ud - tak for info!

  SvarSlet