mandag den 25. november 2013

AMERICAN HORROR STORY får langt om længe premiere på TV2 ... vildt sent om natten

Dansk TV2 har længe haft rettighederne til at vise den prisbelønnede amerikanske gyser-serie AMERICAN HORROR STORY, men det er først nu, at de gør brug af dem. Og stationen synes fast besluttet på, at serien ikke skal have ret mange seere. Afsnit 1 og 2 sendes natten mellem torsdag og fredag i denne uge. Kl. 02.10 går de i gang. Natten til fredag kommer afsnit 3, og så må man ellers vente til næste torsdag nat, før man kan se mere. Meget mærkeligt, synes jeg...

9 kommentarer:

 1. Skandaløst, der der en tilrettelægger der har drukket af pis potten, det er simpelthen ikke godt nok, føj TV2. Øv...

  SvarSlet
 2. Det virker jo nærmest, som om de har fortrudt købet. Først skubber de den så længe, at amerikanerne i mellemtiden er nået til tredje sæson. Dernæst "begraver" de den på et tidspunkt, hvor de fleste ikke har mulighed for at se med. Det er jo helt vanvittigt, når der er tale om et nyindkøb.

  SvarSlet
 3. Hvis de har fortrudt købet, så får man dem næppe til at indrømme det. Men nu skal serien så bare brændes af. En forklaring kunne være, at rettighederne er ved at løbe ud - det er trods alt et stykke tid siden, at TV2 købte serien.

  SvarSlet
 4. Who cares. Flow tv hører fortiden til, især dansk flow tv. Get over it og move on.

  SvarSlet
 5. Jeg har sat boksen til at optage afsnittene; det er ikke flow ;-), men så kan jeg da lige få en forsmag på serien.

  SvarSlet
 6. Præcis, Søren. Det er dybt tragikomisk, at tv-content stadig programsættes som flow-tv, blot for at vi som seere skal optage det på en DVR harddisc så vi kan se det, når vi har lyst. I den ene ende står den moderne, praktisk anlagte seer omgivet af moderne teknologi og i stigende grad vant til absolut valgfrihed; i den anden ende sidder DR og TV2s mentalt stivnede fortidslevn og gentager de gamle rutiner, i stedet for fra starten at gøre indholdet tilgængeligt som VOD, så snart rettighederne er forhandlet på plads. Serien er i øvrigt glimrende.

  SvarSlet
 7. Okay, måske er det bare mig der er bagude (eller også er det fordi jeg er jyde), men hvad er flow TV?

  SvarSlet
  Svar
  1. Flow TV er dybest set traditionelt fjernsyn - forstået på den måde at en kanal (som f.eks DR1) kl. 20.00 sender "Hammerslag", kl. 20.30 sender "Kender du typen", kl. 21.00 sender "TV Avisen" og kl. 22.00 sender et afsnit af engelsk krimi-serie - krydret med det element, at programlægningen har den intention, at der er et flow, som får seerne til at blive hængende på netop denne kanal. Forskellen mellem "gammeldags fjernsyn" og "flow TV" er, at i gamle dage sendte man det, man sendte, mens der nu tilsyneladende er en logik bag det, man sender (vi skal fandeme holde på seerne). Men der er stadig tale om programmer. der går på kl. 20.00, kl. 20.30 og så videre - altså efter et skema.

   Slet
 8. Jeg opdagede også at TV2 formåede endelig at få sendt en spændende, ny tv-serie fra USA, og så på sådan et ukristelig tidspunkt. Jeg fik dog set de to første afsnit, som var både spændende, interessante og underholdende... jeg må indrømme at jeg er så dårlig til at se tv-serier i fjernsynet, når de bliver sendt - fordi jeg misser altid nogle afsnit... men jeg blev naturligvis nysgerrig, og jeg fik smidt en combi-boks med sæson 1+2 på min Amazon wishlist... så det var da alligevel godt at jeg fik dem at se.... endelig ... men jeg er enig i at det er et yderst bizart programsætning af TV2...

  SvarSlet