onsdag den 27. november 2013

Dato for ny FRIDAY THE 13TH-film afsløret

Selv om den seneste FRIDAY THE 13TH-film ikke var det store sus, så er det trods alt værd at notere sig datoen fredag den 13. marts 2015. Her vil Paramount nemlig have premiere på den næste FRIDAY THE 13TH-gyser. Og det er faktisk det eneste, vi ved lige nu. Instruktør, skuespillere, plot og den slags er endnu ikke annonceret.

Glæder du dig til at se endnu en FRIDAY THE 13TH-film?

6 kommentarer:

 1. En ny FRIDAY THE 13TH film er vel altid velkommen, i hvert fald for os der er vokset op med serien! Filmene er jo af meget svingende kvalitet (for at side det mildt), men der er altid et eller andet form for kitschet underholdning i en FRIDAY THE 13TH film. Den nye film vil jo så blive den 13. film i serien, så det bliver interessant at se om det bliver markeret på en eller anden måde.

  SvarSlet
 2. Jeg skal selvfølgelig også se den, selv om det ville være skidt, hvis de f.eks. lavede den som "found footage"-film, hvilket der har været rygter om. Men det er længe siden, så måske bliver det slet ikke sådan.

  SvarSlet
 3. Det kan være de samler alle de populære trends i en og samme film, så FRIDAY THE 13TH, Part 13 bliver "found footage" i 3D, med Jason som sexet vampyrfyr, der jager zombier! Hmm, den film gad jeg faktisk godt se ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Med et twist der afslører at han rent faktisk er en opfundet personlighed af vores emo-heltinde der er indespæret på psykiatrisk efter mordet på sine forældre som rent faktisk blev bortført at aliens der glitrer i solen.

   Slet
  2. Jeg har længe haft den tanke, at det ville være cool med en FRIDAY THE 13TH-film i sort/hvid.

   Slet
 4. God nyhed :-) Håber de beholder stilen! Man kan ikke få for mange teen-slasher movies ;-)

  SvarSlet