mandag den 27. januar 2014

Farvel til I, FRANKENSTEIN

Det kan hurtigt gå hen og blive et tyndbenet horror-år i de danske biografer. Found footage-gyseren DEVIL'S DUE har haft en dansk dato, men det har den ikke længere. Den klarede sig heller ikke specielt godt i de amerikanske biografer, og fik så mange tæsk af anmelderne. Jeg bed især mærke i en anmeldelse, der understregede, at filmen ville have fungeret meget bedre, hvis den ikke havde været found footage - måske er det format ved at blive pisket til døde.

Her i weekenden havde den VAN HELSING/UNDERWORLD-agtige action-gyser I, FRANKENSTEIN premiere i USA, og den formåede kun at omsætte for 8,3 millioner dollar - lysår fra budgettet på 65 millioner. Og hvis anmelderne var hårde ved DEVIL'S DUE, så er det vand ved siden af den galde, der er blevet hældt ud over I, FRANKENSTEIN. Det skulle virkelig være en grotesk elendig film.

Nu har den haft to mulige danske premiere-datoer, men ifølge Kino.dk er den definitivt aflyst, og den vil ryge ud på dvd og Blu-ray. Den næste biograf-premiere i Danmark, der bare smager lidt af gys, er VAMPIRE ACADEMY, der står til at få premiere den 24. april.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar