søndag den 16. februar 2014

Masser af skræmmende gaver

Den forgangne uge har indbragt lidt flere skræmmende horror-gaver i form af en forsinket fødselsdagsgave samt en god håndfuld fra Valentinsdag (ja, horror kan skam være meget romantisk). På dvd har jeg fået EXCISION, TROLLJEGEREN og THE AWAKENING. Fik også SINISTER, men det er en bytter, da jeg har den i forvejen. Så har jeg også fået Mary Shelleys FRANKENSTEIN i den flotte nye udgave i Rosinantes klassisker-serie. Skønne sager... nu skal jeg bare finde tid til at komme igennem mine efterhånden voldsomme bunker.

6 kommentarer:

 1. Jeg har også lige fået Frankenstein - glæder mig til at læse den!

  SvarSlet
 2. TROLLJEGEREN er en fantastisk underholdende film. Jeg er meget begejstret for den, og den leverer virkelig varen når det kommer til norsk trolde-mytologi. EXCISION er også vældig interessant - og en anelse ubehagelig, men det kan vi jo godt lide... mangler stadigvæk at se THE AWAKENING....

  Jeg fik intet til Valentine's Day, hverken et romantisk brev eller en (u)hyggelig film.. måske skal jeg udvide min omgangskreds?

  SvarSlet
 3. Både TROLLJEGEREN og AWAKENING kan varmt anbefales (sidstnævnte især, hvis du sætter pris på de mere klassiske og gotiske spøgelseshistorier, den har en fed stemning). EXCISION er jeg mere lunken overfor, men det er heller ikke helt min boldgade. God fornøjelse.

  SvarSlet
 4. Det er altid godt at få gaver - især når de er så varierede.

  SvarSlet
 5. Du skulle i øvrigt også modtage en forsinket fødselsdagsgave fra mig...

  SvarSlet