lørdag den 8. marts 2014

Pudsig mærkat-censur

Jeg har endelig fået taget mig sammen til at købe Michele Soavis DELLAMORTE DELLAMORE. Den engelske dvd fra Shameless kommer med et mærkat med teksten First time on UK dvd uden på folien. Sjovt nok er mærkaten placeret lige oven på et par bryster, som man så ikke synes skal være synlige, når dvd'en står ude i butikken. Men da mærkaten sidder på folien, så får man selvfølgelig den rigtige forside, når man pakker dvd'en ud.

7 kommentarer:

 1. Det er en virkelig herlig film. En moderne nyklassikker. Selvom jeg har den amerikanske dvd, der lyder titlen: "Cemetary Man", så har jeg længe 'eyeballed' den engelske udgave her... jeg kan godt lide de gule covere...Men filmen er en oplevelse... så glæd dig...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk den første Shameless-titel, jeg køber - men det er virkelig et cool og gennemført design, de kører med.

   Slet
 2. Er udgivelserne fra Shameless Entertainment ikke generelt klippede? Det er mit indtryk at de fleste af deres udgaver er cut. Måske tager jeg fejl...

  SvarSlet
  Svar
  1. En lille håndfuld af dem, som f.eks. CANNIBAL HOLOCAUST, HOUSE ON THE EDGE OF THE PARK og NEW YORK RIPPER skulle være klippede - men jeg er slet ikke inde i Shameless-udgivelserne. Måske andre kan hjælpe.

   Slet
 3. Ja shameless udgave af house on the edge of the park er klippet men ellers er siden www.dvdcompare.net glimrende til at finde ud af om film er klippet eller ej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kigger også nogle gange på denne hjemmeside.

   Slet
  2. Fedt, mange tak for linket.

   Slet