lørdag den 19. april 2014

FRANKENSTEIN OG HELVEDES-UHYRET på engelsk Blu-ray/dvd i den hidtil mest komplette version

FRANKENSTEIN AND THE MONSTER FROM HELL (med den danske titel FRANKENSTEIN OG HELVEDES-UHYRET) er ikke den bedste af Hammers mange Frankenstein-film, men nu er det altid værd at bruge tid på en Hammer-film af Terence Fisher og med Peter Cushing i hovedrollen. Den 28. april udkommer den i England fra Icon Home Entertainment i et Blu-ray/dvd-combo-sæt, hvor man skulle få den hidtil mest komplette version af filmen. Hertil kommer et par dokumentarprogrammer samt et kommentarlydspor med skuespillerne Shane Briant og Madeline Smith.

5 kommentarer:

 1. Her tilhører jeg fåtallet, men jeg synes det er en af de bedste film i serien. Den er meget skrabet at se på, men det går op i en højere enhed med den lidt absurde historie, så det hele på en mærkelig ufrivillig måde fungerer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved faktisk ikke hvilken af dem, der er min favorit - men den første er i hvert fald i verdensklasse.

   Slet
 2. Peter Cushing (Victor Frankenstein) og David Prowse (monsteret) rykkede derefter direkte videre til Star Wars IV (den første) i rollerne som hh Grand Moff Tarkin og Darth Vader. Bare til almindelig orientering og adspredelse. Henning

  SvarSlet
 3. FRANKENSTEIN AND THE MONSTER FROM HELL og TWINS OF EVIL er i min optik to af Hammer's mest underholdende film. Hvis man er ude efter den blodige og sleazede horror fra Hammer, så er her bang for the buck. De to film har mere blod, splat og patter end mange af deres andre, mere elegante gys.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald en god pointe. Holder også meget af TWINS OF EVIL.

   Slet