tirsdag den 6. maj 2014

Masser af nye gys på TV-skærmen

Det kan godt være, at der ikke sker så meget på horror-fronten i biograferne, men til gengæld har gyset for alvor indtaget TV-skærmen - måske med henblik på, at de kan blive streaming-magneter på de forskellige tjenester. Den spritnye serie SALEM har indtil videre kørt i tre uger i USA, men det er allerede blevet annonceret, at sæson 2 er blevet bestilt af WGN America. Ny på banen er Showtime-serien PENNY DREADFUL, mens BATES MOTEL netop har afrundet sæson 2 på A&E. Her er en tredje sæson bestilt. Vi kan også glæde os til sæson 5 af THE WALKING DEAD på AMC.

FX har en fjerde runde AMERICAN HORROR STORY på vej, mens HBO runder TRUE BLOOD af til sommer med en syvende og sidste sæson. Og HANNIBAL er i gang med sæson 2 på NBC, mens HEMLOCK GROVE også får en sæson 2 på Netflix. Ja, og så er der dem, jeg har glemt, eller ikke lige får slået op i denne runde, men uanset hvad, så er der masser af gys på den lille skærm.

3 kommentarer:

 1. Claus Reinholdtirsdag, 06 maj, 2014

  Har du set nogle af dem Søren, og i så fald hvilke kan du anbefale???
  Jeg har kun set THE WALKING DEAD samt en fire-fem afsnit af HANNIBAL.
  AMERICAN HORROR STORY har jeg ladet mig fortælle er lidt tam, så har ikke villet investere i den ind til videre.
  Poateren til HEMLOCK GROVE ser super fed ud, men har ikke Netflix, så har desværre ikke set serien. Gad vide om den udkommer på blu-ray og DVD, nu da det er Netflix der står bag...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget bagud med TV-serier, men er glad for, at der kommer så meget, så man bare kan mæske sig i et stort udbud, når man får tid. HANNIBAL bliver nok ikke en af dem, selv om de siger, at den er blevet bedre.

   HEMLOCK GROVE sæson 1 er udkommet på dvd og Blu-ray i England.

   Slet
 2. Anden sæson af AHS er helt klart værd at se. Første sæson syntes jeg var noget forfærdelig rod - dog med en helt fantastisk Jessica Lange.

  SvarSlet