mandag den 7. juli 2014

Scott Derricksons DELIVER US FROM EVIL får Transformers-tæsk i biograferne

Det har været et gennemgående tema hos anmelderne, at Scott Derricksons DELIVER US FROM EVIL ikke var på højde med hans forrige film, den ekstremt vellykkede og ekstremt nervepirrende SINISTER. I denne weekend har det så været publikums tur til at afsige deres dom, og den ligner lidt en tommelfinger, der peger skråt nedad. Filmen er ikke et totalt flop, men den imponerer heller ikke.

I USA omsatte DELIVER US FROM EVIL for 9,5 millioner dollar i weekend-dagene. Det er omkring det halve af, hvad SINISTER hentede på sin åbnings-weekend i 2012. Nu har filmen haft en tidlig premiere på grund af 4. juli-festlighederne i USA, så tallet siger en omsætning på 15 millioner på fem dage. Hertil kommer en sjat fra andre lande som f.eks. Sverige, der har været tidligt ude med DELIVER US FROM EVIL. Det er dog tydeligt, at publikum hellere vil se noget action-smadder her i sommervarmen - TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION holdt for anden uge i træk førstepladsen på biografhitlisten i USA; også selv om filmens omsætning faldt med 64 procent i forhold til den første uge.

DELIVER US FROM EVIL får premiere i Danmark den 24. juli. Kilde: Box Office Mojo

2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig lidt til den her - og det er selvom at jeg syntes at Sinister faldt helt fra hinanden i sidste akt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Slutningen i SINISTER kunne godt have været lidt stærkere og mere i overensstemmelse med resten af filmen. Men en god film ellers...

      Slet