søndag den 21. december 2014

Njutafilms udgiver A SERBIAN FILM på dvd og Blu-ray ... og smider også lige en cd i æsken

Hvis man aldrig har vovet at give sig i kast med Srdjan Spasojevics grænseoverskridende og makabre A SERBIAN FILM (eller forgæves har ledt efter en kopi af filmen, der ikke var censureret), så er her lidt godt nyt. Den 19. januar udkommer SRPSKI FILM (hvilket er originaltitlen) fra det svenske selskab Njutafilms - og det i en ganske imponerende pakke.

Ikke alene får man man en uncut version af filmen, men der ligger både en dvd og en Blu-ray i æsken. Hertil kommer diverse ekstramateriale, herunder en Q&A med instruktøren og producenten samt et bag kulisserne-kig på den berygtede baby-scene. Og for at runde det hele af, så får man også det fænomenale soundtrack på en cd. Wow.

Om udgivelsen på et senere tidspunkt vil komme her i Danmark, ved jeg ikke, men under alle omstændigheder er der danske undertekster på boxsættet fra Njutafilms. Der er også engelske undertekster, så mon ikke enkelte eksemplarer vil finde vej til England, hvor man kun kan købe A SERBIAN FILM i en censureret udgave? Nu må vi så håbe, at den nye udgivelse ikke får de samme problemer i Sverige, som den tidligere dvd fra Cinematic Vision, der blev boykottet af flere forhandlere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar