mandag den 5. januar 2015

AMITYVILLE DEATH HOUSE? Ih, du godeste...!

En af de mere aparte "serier" i skrækkens verden er de mange Amityville-film, hvor man har de mest vanvittige undskyldninger for at koble dem sammen med den oprindelige historie - eller reelt har givet op og bare har produceret et eller andet med et hjemsøgt hus og så smækket en Amityville-titel på plakaten. Men AMITYVILLE DEATH HOUSE ser godt ud til at være noget af det mærkværdige, vi nogensinde har oplevet i det univers.

Oplysningerne om filmen er sparsomme. Den er ikke på IMDb endnu, men instruktøren er den myreflittige Mark Polonia, der har stået bag et hav af lavbudget-film. Blandt de medvirkende er Eric Roberts, der laver en million milliard film om året, og som åbenbart ikke har noget som helst filter for hvilke ting, han vil være med i. Plottet lyder som følger:

When Tiffany and her friends arrive in the town of Amityville to check in on her ailing grandmother, they discover an ancient witch’s spirit possesses the old house. One by one the curse destroys the descendants of those who condemned her to death over 300 years ago, ultimately possessing the bodies of the innocent, and transforming them into hideous creatures of destruction…  

Traileren ser ganske sølle ud, og Eric Roberts dukker ikke op, men vi får da en edderkoppe-kvinde. Umiddelbart ser plakaten ud til at være det sejeste ved projektet, men når jeg nu har alle de andre Amityville-film stående på hylden, så slipper jeg nok ikke for at købe den her. Dvd-udgivelsen er sat til at være den 24. februar i USA.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar