fredag den 27. februar 2015

Kult-klassikeren WITHOUT WARNING er tilbage på sporet fra Another World Entertainment

I juni 2011 var det meningen, at Another World Entertainment skulle have udgivet Greydon Clarks kult-klassiker WITHOUT WARNING fra 1980 på dvd, men udgivelsen blev udskudt på ubestemt, fordi det materiale, der var til rådighed, ikke var af en tilfredsstillende kvalitet. Nu er udgivelsen tilbage på sporet igen med den 30. april som den nye dato. Filmen er sidste år blevet udgivet på Blu-ray i USA, så der burde være gravet materiale af en passende kvalitet frem.

7 kommentarer:

 1. Fedest!!! Jeg har den danske og engelsk VHS-udgave, men en ordentlig AWE-udgivelse lyder rigtig godt. Jeg husker godt, at de måtte aflyse den oprindelige dvd.

  SvarSlet
 2. Hvorfor ikke først som sidst smide den ud på Blu Ray....er der nogen der gider glo på DVD, når samme film er tilgængelig på Blu Ray ??? Kvaliteten kan da umuligt være bedre på DVD end Blu Ray...og prisen er vel nogenlunde den samme ??

  SvarSlet
 3. Der er udkommer bunker af filmen på dvd hver måned, så på den måde er der stadig et marked. WITHOUT WARNING er nok en for smal titel til en Blu-ray-udgivelse her i Danmark - også selv om produktions-omkostninger formentlig er stort set de samme. Også nyere film udkommer heller ikke på Blu-ray her i landet.

  SvarSlet
  Svar
  1. OK, men det virker som om AWE på denne primært, og med rette, henvender sig til et udenlandsk publikum da originaltitlen er fremhævende og den danske titel sekundær. Formoder de sælger flere til udenlandske kunder end danske ?

   Slet
  2. Pas. Det ved jeg ikke noget om. Deltog engang i en længere debat-tråd på engelsk Amazon om AWE-udgivelser, som enkelte engelske kunder var interesseret i, men ellers ved jeg intet.

   Slet
  3. Godt at Without Warning kommer på dvd, men jeg havde da også håbet på en blu-ray udgivelse...Går ud fra at de fleste hjem efterhånden har en blu-ray afspiller.

   Slet
  4. Mange har formentlig en Blu-ray-afspiller efterhånden, men det er langt fra alle, der har en kodefri, så de f.eks. kan afspille region A-udgivelser.

   Slet