lørdag den 11. juli 2015

En masse horror-nyt fra Comic-Con

Selv om Comic-Con i San Diego umiddelbart mest lyder som om, at det er en tegneserie-messe, så bruges den også til at lancere en helt masse ting og sager fra filmens og TV-skærmens verden - og sådan er det også i år. Her er lige en håndfuld af de ting, der er braget ud med levende billeder i forbindelse med denne weekends Comic-Con.

THE WALKING DEAD - Sæson 6
Den uendelige zombie-serie får endnu en runde på TV-kanalen AMC, hvor første afsnit løber over skærmen den 11. oktober.



FEAR THE WALKING DEAD - Sæson 1
Nu kan man opleve zombie-apokalypsen fra en helt anden synsvinkel, når spin-off-serien ruller over skærmen. Det sker på AMC fra den 23. august.



SCREAM-serien får en sæson mere
Trods de lunkne anmeldelser er seertallene åbenbart gode nok til, at der kommer en omgang mere. Her er den trailer, der er kommet ud under Comic-Con.



Groovy - ASH VS. EVIL DEAD
Så skal der kæmpes mod de onde døde med en über-sej Bruce Campbell i titelrollen. Premiere i USA den 31. oktober.



TALES OF HALLOWEEN
Et hav af genre-navne er gået sammen om denne antologi-film, der ser vildt spændende ud. Premiere: 16. oktober.

2 kommentarer:

  1. Er du så færdig, den ASH VS. THE EVIL DEAD trailer ser fed ud... tænk engang, i 1987 måtte de nedtone vold og blod i EVIL DEAD II for at få den ud i biograferne, og i 2015 kan de levere noget lige så blodigt som den oprindelige EVIL DEAD film på TV. Det er sgu en underlig verden vi lever i!
    Men jeg glæder til at serien dukker op et sted hvor jeg kan se den!

    SvarSlet
    Svar
    1. CSI-krimi-serierne er ren splatter, og de kører glad og fro som eftermiddags-underholdning her i landet ... ja, der er sket noget.

      Slet