onsdag den 30. september 2015

CANNIBAL HOLOCAUST vender tilbage til Danmark ... og det bliver i hele tre udgaver

Ruggero Deodatos CANNIBAL HOLOCAUST fra 1980 er en af de mest kontroversielle og grænseoverskridende film, der nogensinde er lavet. Den er modbydelig, intens og komplet nådesløs, så det er ikke så underligt, at den ofte optræder på lister over de mest foruroligende film i genren. At det så også er et lille mesterværk, er selvfølgelig også et plus.

Herhjemme er den kendt som KANNIBALMASSAKREN, og det var en af de første film, der udkom på dvd fra Another World Entertainment, og jeg kan forstå, at det er en titel, der har solgt ganske godt. Siden er dvd'en udgået, så det er ved at være tid til, at den vender tilbage til det danske marked - og det har AWE sandelig tænkt sig at gøre noget ved.

Den 29. oktober udkommer CANNIBAL HOLOCAUST i hele tre forskellige varianter, selvfølgelig i den uklippede version og baseret på et nyt HD-transfer. Filmen udgives på både dvd og Blu-ray, hvor sidstnævnte også fås i en limited edition. Fælles for dem alle er dokumentarfilmen "Eaten Alive" om kannibalgenren, en alternativ "Road-to-Hell"-sekvens, trailer, trailershow og slideshows. Limited edition-Blu-ray-udgaven kommer så i en slipcase sammen med en 12 sider booklet. Det er verdensklasse.

5 kommentarer:

 1. Synes det er lidt synd, at den danske titel droppes til denne udgivelse, men selvfølgelig er der (forhåbentlig) et ret stort publikum uden for landets grænser, der er interesseret i at købe de nye udgaver her - og de foretrækker sikkert Cannibal Holocaust i stedet for Kannibal Massakren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det aner jeg faktisk ikke hvorfor de har gjort.

   Slet
  2. Fedt, at AWE udgiver filmen igen!

   Kent, Jeg er enig, det er synd, men sker sikkert af samme årsag, som til at Egmont smed alle de danske navne på superheltebladene ud (Edderkoppen, De fantastiske 4, osv) og brugte de amerikanske titler istedet: de sælger bedre blandt de unge købere, der kender titlerne fra internettet og ikke gir en skid for gamle bif- og videotitler.

   Og så håber jeg iø, at AWE har gjort sig den ulejlighed at nytekste filmen. Deres gamle DVD-undertekster var sgutte særlig gode (og de undlod helt at oversætte den italienske onscreen-tekst til sidst i filmen).

   Slet
  3. Nej, AWE's undertekster var i starten ikke noget at råbe hurra for.

   Slet
 2. I'm getting to old for this shit !

  SvarSlet