søndag den 10. januar 2016

Angus Scrimm er død

Den amerikanske skuespiller Angus Scrimm er død, 89 år gammel. Scrimm var i horror-kredse især kendt for sin rolle som The Tall Man, verdens mest uhyggelige bedemand, der er en gennemgående figur i instruktøren Don Coscarellis PHANTASM-film. Det var Coscarelli, der på Twitter kom med nyheden om, at Scrimm var gået bort:

"Phantasm’s Angus Scrimm passed away peacefully tonight surrounded by his friends and loved ones ... Angus’s performance as the Tall Man is a towering achievement in horror film history. He was the last of the classic horror movie stars ... Angus was a terrific actor and an even better friend. He will be missed.", skrev Coscarelli.

Gennem årene er der kommet fire PHANTASM-film, og nu er en femte på vej, nemlig PHANTASM: RAVAGER, der er instrueret af David Hartman. Og Angus Scrimm er selvfølgelig med på rollelisten. Ellers har han blandt andet også medvirket i I SELL THE DEAD, SUBSPECIES, JOHN DIES AT THE END og CHOPPING MALL.

Han havde også en mindre rolle i J.J. Abrams' TV-serie ALIAS, og det er netop Abrams' firma Bad Robot, der i øjeblikket er i gang med at lave en 4K-restaureret udgave af den første PHANTASM-film. Med til historien om Angus Scrimm hører også, at han var en populær gæst på horror conventions, hvor han af alle, der har mødt ham, beskrives som en sand gentleman. Hvil i fred.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar