fredag den 15. april 2016

Lidt nyt gys med posten

Jeg er stadig ikke helt oppe i gear med at få set gyserfilm efter vores flytning, men tingene er da kommet i orden på hylderne. Forleden kom en pakke fra Amazon med lidt blandet gys, jeg også skal have plads til. For det første har jeg købt CHILDREN OF THE CORN TRILOGY i Blu-ray-udgaven fra engelske 88 Films.

De tre film er udgivet i deres Slasher Classics Collection, og som jeg tidligere har nævnt, så er 88 Films så "luskede", at der er numre på ryggen af Blu-ray-æskerne, og så er man jo nødt til at købe dem alle for at have en komplet stribe stående på hylden. CHILDREN OF THE CORN-filmene har nr. 13, 14 og 15. Også i Slasher Classics Collection fik jeg fat i SCALPS, der har nr. 19.

Note til samlere: DRIVE IN MASSACRE skulle blive nr. 16, men den har ikke fået en udgivelsesdato endnu. Nr. 2 og 3 i SLEEPAWAY CAMP-serien udkommer sidst på måneden, og de har nr. 17 og 18 på ryggen.

Pakken fra Amazon indeholdt også et par titler fra Arrow Films, nemlig MADMAN, som jeg vist aldrig har set, og så Lucio Fulcis über-gustne og makabre ZOMBI 2. Jo, der er nok at kigge på.

4 kommentarer:

 1. CHILDREN OF THE CORN? Du må altså være masochist! Vær opmærksom på at der kan være en fejl på Arrows ZOMBIE FLESH EATERS - et lille (og egentlig ret ubetydeligt) klip i scenen hvor det førerløse skib sejler ind i New Yorks havn i starten af filmen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lidt masochist er man vel altid ;-)
   Jeg kan godt huske at have læst om de manglende seks sekunder på Arrows udgave, og at man kunne få byttet sin skive. Men det tilbud gælder ikke længere, og jeg ved ikke om de senere har lavet nye oplag, der retter fejlen, eftersom de stadig sælger denne titel. Men det lyder som om, at vi er nede i småtingsafdelingen - ellers må man vel på jagt efter Blue Undergrounds udgave.

   Slet
 2. Det er så lidt der mangler, at man ikke opdager det, hvis man ikke ved det! Efter forteksterne fades der langsomt op til billeder af New Yorks havn, men det var her at Arrows version manglede 6 sekunder, således at der bare pludseligt var billeder af det førerløse skib i havnen på skærmen.
  Med hensyn til Blue Undergrounds version, har den andre Special Features (og et fedt cover), så den er også værd at eje!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lige tjekket, og den har det hele med, så de må have fået rettet fejlen i et senere oplag.

   Slet