fredag den 12. august 2016

Arrow Video udgiver DRILLER KILLER og en stribe andre grumme (og knap så grumme) gys

Hvis der er en titel, der skriger af video nasty, så er det Abel Ferraras THE DRILLER KILLER. Engang var den forbudt på video i England, men nu er der ingen problemer med at udgive den, og det har Arrow Video tænkt sig at gøre. Den 28. november er filmen på gaden, og hvis man virkelig er hardcore-fan, så er det selvfølgelig steelbook-udgaven, man skal have fat i. Blot 2500 eksemplarer bliver der lavet af den.

Man kan også vælge at snuppe en version i en mere almindelig æske, men fælles for dem begge er, at der både er en Blu-ray og en dvd med. Blandt det omfattende ekstramateriale er et helt nyt kommentarlydspor med Abel Ferrara og et nyt interview.

Er man til gode gamle 80'er-gys, så må THE INITIATION være det helt rigtige. Den udgiver Arrow Video den 7. november; også i dobbelt-op-format med en Blu-ray og en dvd. Selvfølgelig er der en del nyt ekstramateriale.

Blandt de mere kult-agtige titler, så har HOWLING II: YOUR SISTER IS A WEREWOLF en høj stjerne, og den kan man glæde sig til fra Arrow Video den 14. november, og det er igen med dvd+Blu-ray i den samme æske.

Den sidste nyhed fra Arrow i denne omgang er C.H.U.D. fra 1984. Her ser det ud til, at den i første omgang skal udkomme i USA, men mon ikke, at den på et tidspunkt også kommer ud på det engelske marked?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar