tirsdag den 20. september 2016

SORGENFRI udkommer snart på Blu-ray

Det vakte en del opsigt, da Bo Mikkelsens danske zombie-gyser SORGENFRI kun fik en begrænset levetid i de danske biografer, for derefter at udkomme som video-on-demand. Nu kan man i dette interview på DR's hjemmeside læse, at instruktøren selv har det OK med, at filmen blev distribueret på den måde, og hvis man inde på Blockbuster sorterer gyserne efter de mest populære titler, så ligger SORGENFRI stadig højt på listen.

Men én ting er, at man kan leje den online - noget andet er, at samlere selvfølgelig gerne vil have et fysisk eksemplar hjem at stå på hylden. Her kan jeg ikke umiddelbart få øje på, at der er planer om at udgive den i Danmark, men så må man søge til det store udland.

Internationalt er filmen kendt som WHAT WE BECOME, og i USA udkommer den 18. oktober på Scream Factory/IFC Midnight i en dvd-Blu-ray-combo-udgave.

Man kan også vælge at investere i en tysk udgave, hvor der både kommer en dvd og en Blu-ray. Det sker den 14. oktober fra Capelight Pictures.

2 kommentarer:

  1. Ja lidt absurd at Tyskland er landet man skal lede i, hvis man ønsker at finde en dansk film på blu-ray. Her kan man også finde titler som BLINKENDE LYGTER og DE GRØNNE SLAGTERE som ikke kan købes herhjemme.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvis man er til westerns, så er Tyskland også landet at handle i.

      Slet