fredag den 13. januar 2017

Så ramte kalenderen den første af årets fredag den 13. - og vi har en mere at glæde os til

Kalenderen har ramt fredag den 13., og det er bare første gang i år.  Oktober vil også byde på en af de uheldige datoer, så for horror-fans bliver det en helt særlig måned, fordi den rundes af med Halloween. Men nu er det altså kun januar, men netop dagens dato gør det lidt til en slags mini-Halloween. Nogle horror-fans gør i hvert fald en smule ekstra ud af en dag som denne; for eksempel ved at se et par skræmmende film.

Blandt dem kunne selvfølgelig være en eller flere fra FRIDAY THE 13TH-serien. Selve datoen har ikke den store betydning i de fleste af filmene, men producenten og instruktøren Sean S. Cunningham følte i sin tid, at FRIDAY THE 13TH var den helt rigtige titel til hans kommende film. Arbejdstitlen på Victor Millers manuskript var ganske vist "A Long Night at Camp Blood ", men nu blev det altså den skumle dato, der kom til at være kendetegnet for den sejlivede serie.

Om jeg selv lige når at se en gyserfilm i dag, ved jeg ikke, men der er uanset hvad noget ganske særligt ved denne dato.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar