fredag den 10. februar 2017

Advarsel! Zombierne indtager Odense

Hvis man er til horror, zombier, gys, spil og musik, så er der godt nyt, hvis man befinder sig i Odense i dagene den 23. til den 25. marts. Her vil Odense Zombie Festival nemlig finde sted på Musikbiblioteket på Østre Stationsvej. Her vil der være masser af aktiviteter for alle aldre, og arrangementerne er enten gratis eller meget billige at deltage i. Blandt arrangørerne finder man Musikbiblioteket, Odense Zombie Events, Odense Internationale Film Festival, Dansk Horror Selskab, Klub Golem, Calibat, Valeta og H. Harksen Productions.

Her er lige et overblik over de mange events, men man kan læse meget mere på denne Facebook-side:

Torsdag den 23. marts
  • Kl. 19.00: Horrorfilm og musik fra Italien. Foredrag ved Davide Rota. En aften om de store italienske horror-filmmagere Dario Argento, Lucio Fulci, Mario Bava og de fremragende, men uhyggelige musikalske lydspor fra det progressive elektroniske rockband Goblin. Vi dykker ned i den italienske zombie/horrorgenre og smager på alle de små dele gennem en aften med film, musik og foredrag. Aftenen sluttes af med forevisning af italiensk horrorfilm-klassiker fra Dario Argento. 
Fredag den 24. marts
  • Kl. 14.00-21.00: Zombie-brætspils-ekstravaganza. Kom og vær med, når vi tager kampen op med zombierne på bedste brætspils-manér. Spil som ZOMBICIDE, DEAD OF WINTER, ARKHAM HORROR, R.I.S.K – THE WALKING DEAD-versionen og PLANTS VS. ZOMBIES skal nok give sved på panden og få adrenalinen til at køre hele dagen.
  • Kl. 16.00-20.30: Zombier i litteraturen. Vi er i godt selskab, når vi tager et kig på zombiernes indtog i litteraturen. Oplev Martin Schjönning, A. Silvestri og Patrick Leis, når de giver hvert deres bud på fascinationen ved zombier, og hvorfor de har valgt dem som temaer i deres bøger. 
Lørdag den 25. marts
  • Kl. 12.00-15.00: Zombie-markedsdag for hele familieN. Zombie-familiedag med masser af gratis aktiviteter for børn, barnlige sjæle og deres voksne. Vi byder bl.a. på sminke, zombie walk, rollespil, zombie shooting range og kreativt værksted mv. 
  • Kl. 16.00-19.00: Dødt Kød - zombie-rollespil. Kom og oplev et anderledes rollespil, hvor du igennem glas “spiller” rollen som tilskuer. Lyt og se med, når dygtige rollespillere spiller Dødt kød – en fortælling om, hvor svært det kan være at vende tilbage fra de døde. Hvordan passer man ind i en familie efter at have undergået diverse eksperimenter? Hvordan går livet videre, når man ved hvordan det er at være død?
  • Kl. 19.00-09.00: The Living Dead på Musikbiblioteket. Henrik S. Harksen læser uhyggelige historier med horrorfyldt stemningsmusik leveret af Ras Bolding, der også giver koncert. Og så er der film til den lyse morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar