onsdag den 5. april 2017

Alien Day rykker nærmere

17. maj rammer Ridley Scotts ALIEN: COVENANT de danske biografer, og så kan man jo passende varme op med at gå ind og se den originale film fra 1979. Det sker på den såkaldte Alien Day, der er en global promotion-event med relation til Alien-universet. To gange før har man holdt en såkaldt Alien Day. Den første var den 25. maj 2009, og dagen var bundet op på 30-året for premieren på den første film, men det var især ment som et reklame-fremstød for udgivelser fra Dark Horse Comics.

Sidste år overtog 20th Century Fox så fænomenet med en event den 26. april. Her var vi omkring 30 år siden premieren på ALIENS, men man valgte en dato ud fra kaldenavnet på den planet, hvor handlingen finder sted, nemlig LV-426. Diverse Alien-relaterede ting blev udgivet den dag, og film-forestillinger var også en del af tilbuddet rundt omkring.

Den 26. april i år går det så løs igen med blandt andet visninger af ALIEN anno 1979. Også danske biografer er med på vognen med forestillinger i CinemaxX i København, Aarhus og Odense og i Palads i København og Nordisk Film Biografer i Aarhus. Her skulle man også blive forkælet med en intro af Ridley Scott samt af klip fra ALIEN: COVENANT. På der net sker der sikkert også nogle ting, men det kan man læse mere om om på denne officielle hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar