fredag den 21. april 2017

Jamen dog, horror-listen vokser

I aftes så jeg John Russos MIDNIGHT fra 1982. Russo er især kendt for at have været med til at lave NIGHT OF THE LIVING DEAD, som han senere selv ødelagde i den forfærdelige 30 års jubilæums-udgave, der indeholdt nye scener. Nogle romaner er det også blevet til, og det er en af dem, der danner grundlag for MIDNIGHT. Filmen er en frygtelig omgang amatørteater, men i det mindste har den John Amplas fra MARTIN på rollelisten.

Men nu fik jeg den altså set, og det gav endnu et kryds på min liste over de gysere, jeg har liggende på dvd og Blu-ray. Listen er blevet temmelig lang efter Blodig Weekend og vores London-tur, så faktisk rummer den nu 120 titler. Mange af dem har jeg ganske vist set før, men nogle af dem har jeg opgraderet fra dvd til Blu-ray, og de skal jo også tjekkes ud. Det vil kræve en målrettet indsats at komme igennem de alle, men den foreløbige plan er at få høvlet nogle af de titler af, jeg har haft liggende længst. MIDNIGHT købte jeg i november 2014, så den har samlet lidt støv. Fremad mod nye skræmmende eventyr.

2 kommentarer:

  1. Det ender med, at du må tage nogle ugers orlov fra job og familie, for at se film non-stop haha... men på den anden side er det rart at have noget til gode.

    SvarSlet
    Svar
    1. Sjovt nok har jeg i denne tid orlov fra jobbet, så ...

      Slet