tirsdag den 2. maj 2017

EVIL DEAD ... nu endnu mere blodig

Jeg er meget glad for Fede Alvarez' EVIL DEAD-remake. Ganske vist er filmen ikke helt perfekt, men der er knald på og den er sjaskhamrende blodig. Har oplevet til en biograf-visning, at folk på rækken foran mig gemte sig bag deres popcorn-poser under nogle af de makabre scener. Filmen går helt til grænsen i forhold til hvor væmmelig en R-rated skrækfilm kan være, og jeg mener at have læst et interview med instruktøren, hvor han siger noget i retning af, at han havde fået det hele med, og at man ikke derfor ikke lige skulle vente et længere cut.

Men det har vi nu fået alligevel, så nu kan man smække EVIL DEAD: EXTENDED CUT i Blu-ray-afspilleren. Den er udkommet med danske undertekster fra Sony Pictures Home Entertainment, så det skulle ikke være det store hokuspokus at få fingre i den. Spilletiden er i omegnen af fem minutter længere end biografversionen, så det er mere i nuancerne, at man kan se forskellen.

Ja, den er mere blodig, men det er mest fordi flere scener lige har fået et ekstra klip eller to. Nogle scener er nye i forhold til tidligere, og man får enkelte steder lidt mere at vide. På ingen måde er dette en dramatisk anderledes film, der vil appellere til de fans, der i første omgang ikke kunne lide dette remake. Nej, Ash dukker ikke lige pludselig op midt i det hele! Men hvis man er vild med Fede Alvarez' version, så er det længere cut værd at bestille hjem. Men man kan også sagtens klare sig med den første udgave.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar