mandag den 15. maj 2017

George A. Romero hyldes i nyt blad

Ikke alle har givet op, når det gælder trykte magasiner om horror, og når det drejer sig om specialiserede niche-udgivelser, så burde der stadig være fans, der har lyst til at købe den slags. Det tror den tidligere FANGORIA-redaktør Chris Alexander i hvert fald på. Han har sammen med skribenten, kunsteren og fotografen Brian Steward og designeren Bill Mohalley dannet Fantasm Media Group, der skal udgive den slags niche-magasiner. Alle tre har solide erfaringer fra bladverdenen, så det lyder som en god konstellation.

Første udgivelse fra det nye selskab bliver et blad, der er helliget selveste Bedstefar Zombie, nemlig instruktøren George A. Romero. Han er begejstret over at være med. "I’m honored to be the first cat featured in this new series. And I absolutely love the cover art! Here’s to many more great magazines to come", skriver Romero på selskabets officielle hjemmeside.

Romero-nummeret er klar til august, men skulle snart blive sat til salg på hjemmesiden. Man kan også følge med på Twitter, hvis man vil have de seneste nyheder om magasinet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar