lørdag den 3. juni 2017

Horror-magasinet DEEP RED vender tilbage

Det er en lidt gammel nyhed, men jeg har først set den nu: Det legendariske amerikanske horror-magasin DEEP RED er på vej tilbage. DEEP RED udkom med en håndfuld numre sidst i 80'erne, og havde den markante skribent Chas. Balun som redaktør. Siden kom enkelte special-numre, og bladet var kendt for at dække den mere blodige del af genren - og det hele var i et meget fanzine-agtigt design, krydret med Chas. Baluns herlige logoer og tegninger.

Balun døde af kræft i december 2009, men mindet om ham lever stærkt i horror-kredse, og nu skal DEEP RED så genopstå fra graven. En stribe af de oprindelige skribenter - Steve Bissette, Dennis Daniel, Greg Goodsell, Shane M. Dallmann, Kris Gilpin og Graham Rae - er med på vognen, og bladet skal udgives af FantaCo, der også stod bag 80'er-numrene. Alt dette kan man læse om på The Officially Authorized Chas Balun Deep Red Page på Facebook.

Hvornår bladet rent faktisk vil udkomme, vides endnu ikke. Folkene bag har også tanker om at genudgive THE DEEP RED HORROR HANDBOOK, men det har vist sig at være en kompliceret affære. En crowfunding-kampagne gav ikke det ønskede resultat, og der er tilsyneladende også andre udfordringer. Lad os håbe, at det går lidt bedre med den nye omgang af DEEP RED-bladet.

2 kommentarer:

  1. Den ene af redaktørerne bliver John Szpunar, som skrev den fede (i mere end een forstand; den er på 800 sider!) bog "Xerox Ferox" om amerikanske horrorfanzines fra 80'erne og 90'erne. Jeg håber, det bliver godt.

    SvarSlet
    Svar
    1. XEROX FEROX fik jeg aldrig købt, men har læst et gratis uddrag på min Kindle. Lyder som en suveræn bog.

      Slet