mandag den 9. oktober 2017

Njutafilms udgiver kult-klassikeren STREET TRASH med danske undertekster

Blandt genrens vilde film har James M. Muros STREET TRASH fra 1987 en høj stjerne hos mange fans. Nu er det også en ganske grotesk sag, der disker op med de mest absurde splatter-effekter, og det er på alle måder et værk, der inviterer til at blive kultdyrket. Gennem årene er det blevet til diverse dvd- og Blu-ray-udgivelser, og nu kommer den også til vores breddegrader. Det er svenske Njutafilms, der har udgivet STREET TRASH i en Blu-ray-dvd-combo-version - og ifølge dem selv skulle der være danske undertekster på. Hertil kommer en del ekstramateriale. Cool.

6 kommentarer:

 1. F**king godt nyt - elsker den film, på trods af dens fejl og mangler! Men hvor kan man købe den her til lands? CDon.dk lister den ikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ligger på svensk CDON. Man kan vist kontakte CDON's kundeservice og få dem til at flytte nogle varer over i den danske del af shoppen, hvilket burde være oplagt her, da filmen er udgivet med danske undertekster.

   Slet
 2. Med mindre et dansk selskab har rettighederne til at sælge den her sikkert. Men det skal prøves - tak for tippet! Jeg fandt også Bengans hjemmeside, og de sælger "ud af landet" så det er også en mulighed...

  SvarSlet
  Svar
  1. Discshop er også en mulighed. Har dog kun brugt dem en enkelt gang.

   Slet
 3. Selvom et dansk selskab skulle have rettighederne, er det ikke ulovligt for et udenlandsk selskab at sælge deres udgave til danskere. Det sker jo hele tiden via Amazon osv.

  SvarSlet