lørdag den 2. juni 2018

Nej, du kan ikke se Tobe Hoopers SALEM'S LOT på Netflix ... du må ud og købe den selv

I en tråd på Facebook blev Tobe Hoopers SALEM'S LOT fra 1979 anbefalet. TV-filmatiseringen af Stephen Kings fænomenale vampyrroman er da også særdeles seværdig og creepy. Oplevede den for mange år siden under en tur til London, hvor første afsnit kørte over skærmen. Her gjorde scenen med drengen, der kradser på ruden, et stort indtryk. Andet afsnit fik jeg så ikke set dagen efter, da vi havde en Andrew Lloyd Webber-musical på programmet, men siden har jeg set SALEM'S LOT mange gange, og regner den for at være noget at det bedste TV-horror, der er lavet.

I Facebook-snakken blev det bemærket, at SALEM'S LOT desværre ikke ligger på Netflix, og så har vi jo balladen! Hvordan skal man så komme til at se den? Gisp! Ingen af streaming-tjenesterne har den "på lager" for tiden, og en søgning på Blockbuster.dk afslører, at de kun har 2004-udgaven liggende til leje. Det samme gør sig for så vidt gældende på iTunes, men de har sandelig også Larry Cohens muntre A RETURN TO SALEM'S LOT blandt deres tilbud. Den skal jeg lige have genset en dag.

I bund og grund er der ikke andet at gøre end at anskaffe sig et fysisk eksemplar, hvis man vil se Tobe Hoopers SALEM'S LOT (hvis man ikke allerede har den stående på hylden). Man kan få den med danske undertekster på dvd og Blu-ray til en fornuftig pris. Streaming-tjenesterne har deres fordele, men de er ikke meget bevendt, når det gælder klassisk horror - her må man ud på det fysiske marked. Så har man ikke problemet næste gang, man lige får lyst til at se SALEM'S LOT.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar