fredag den 15. juni 2018

Se årets horror-hit HEREDITARY før alle andre

Ari Asters spillefilms-debut HEREDITARY er en af de mest roste gysere i år, og inden længe rammer den de danske biografer. Den 28. juni har den landsdækkende premiere, men allerede den 19. juni blændes der op for en af de mange forpremierer af filmen. Det er magasinet Soundvenue, der står bag, og det kommer til at foregå i Empire Bio i København.

Men man skal ikke fortvivle, hvis man ikke lige bor i eller har mulighed for at komme til hovedstaden, for i dagene op til den egentlige premiere vil der landet over være masser af muligheder for at komme til at se filmen ved en særvisning. Hele 40 visninger bliver det til rundt omkring, og det er biografer i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Holbæk, Roskilde, Viborg, Sønderborg, Aabenraa, Fredericia, Frederikshavn, Hjørring, Slagelse, Svendborg, Vejle, Grenaa, Esbjerg, Frederikssund, Greve, Herning, Hillerød, Kolding, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Randers, Taastrup og Rønne, der lægger lærreder til. Tjek datoer i tider i Skræk og Rædsels horror-kalender.

Plottet i HEREDITARY er følgende: Det kvindelige overhoved Ellen dør hos familien Graham, og datteren Annie kommer på sporet af nogle kryptiske og skræmmende hemmeligheder om forfædrene. Jo mere familien opdager, jo mere bliver de bevidste om den ondsindede skæbne, som de ser ud til at have i vente.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar