lørdag den 14. juli 2018

FrightFest-festivalen og FAB Press står bag ny fagbog om spøgelsesgys

Har man virkelig brug for flere fagbøger om horrorfilm? Tja, så længe ens reoler ikke er fyldt til bristepunktet og så længe ens lommepenge-konto ikke står i et blodrødt minus, så siger jeg bare: Hit med dem. Selvfølgelig er det umuligt at købe alt og ikke alt, der udkommer, ser spændende nok ud. Men denne her virker fascinerende, nemlig THE FRIGHTFEST GUIDE TO GHOST MOVIES.

Som titlen antyder er bogen lavet i samarbejde med den engelske horrorfilm-festival FrightFest, der gennem årene har vokset sig stadigt større. Desværre har jeg aldrig selv deltaget, men det står da på den store ønskeseddel. Når jeg skriver, at netop denne bog ser spændende ud, så er det fordi, at spøgelser, ånder og gespenster noget af det mest skrækindjagende i horrorgenrens verden. Bogen er skrevet af filminstruktøren Axelle Carolyn og skulle byde på 200 anmeldelser af de bedste eksempler på spøgelsesgys.

Bogen udgives af FAB Press, og den lanceres under den næste FrightFest, der finder sted i London den 23. til den 27. august. Tidligere bøger i serien er THE FRIGHTFEST GUIDE TO EXPLOITATION MOVIES af Alan Jones og THE FRIGHTFEST GUIDE TO MONSTER MOVIES af Michael Gingold. Hvis man vil have bøgerne i hardcover, skal man bestille direkte fra FAB Press - køber man dem andre steder fra, er det en paperback, man får.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar