tirsdag den 19. maj 2009

Dvd-gys uge 21 - 2009, part 2

I går var jeg ude for at shoppe og kunne konstatere, at Another World Entertainment har sendt deres maj-titler på gaden.
 • DER FLUCH DER SCHWARZEN SCHWESTERN (Erotisk vampyrfilm fra 1973 af Joseph Sarno. Er kendt under et hav af forskellige titler - AWE har valgt VAMPIRE ECSTASY. Udgivet af Another World Entertainment).
 • TERROR (Engelsk gyser fra 1978 af Norman J. Warren. Udgivet af Another World Entertainment).

4 kommentarer:

 1. Sig mig - hende ecstasy-vampyren, er det ikke også hende fra forsiden af Rikke Schubart "Bid"?

  SvarSlet
 2. Det ligner lidt. Det er formentlig et bureau-billede, der er blevet købt. Ikke helt usædvanligt at se de samme billeder blive brugt i forskellige sammenhænge.

  SvarSlet
 3. Nicolas Barbanotirsdag, 19 maj, 2009

  Det er præcis det samme foto. Jeg har set et forsideudkast til Rikke Schubarts i øvrigt undervurdere vampyrroman, "Bid", hvor vampyrpigen havde den samme aflange ørenring som på "Vampire Ecstasy"-coveret. Den er nok til bogen blevet udskiftet med en mindre damet variant i PhotoShop.

  På film blev Rikke Schubarts vampyrpige spillet af Gry Bay, men hun var kun to måneder gammel, da "Vampire Ecstasy" havde premiere.

  SvarSlet
 4. AWEs version af "Der Fluch der schwarzen Schwestern"/"Vampire Ecstasy" er desværre et fullframe-scan, hvor man skal zoome ind og se den nederste del af billedet for at opleve den i noget, der nærmer sig det rigtige format. Kopien ser ud, som om den stammer fra et vhs-bånd, men der er et lystigt kommentarlydspor med produceren.

  SvarSlet