Skræk og Rædsels horror-kalender

OBS! Horror-kalenderen vil ikke længere blive opdateret! Tak til dem, der har brugt den i tidens løb. Jeg håber, at I trods alt stadig kan finde frem til de spændende arrangementer. Jeg har ladet nedenstående tekst stå, så folk stadig kan se, hvad der egentlig var tanken bag kalenderen.

Jeg oplever tit, at folk går glip af horror-arrangementer, fordi de aldrig bliver opmærksom på dem, eller fordi de ganske enkelt glemmer, at de finder sted. Man kan bruge Facebook til meget, men her har begivenheder det også med at blive væk.

Derfor har jeg - som et eksperiment - lavet denne kalender, hvor jeg vil prøve at samle film-forevisninger, oplæsninger, messer og andre events, der kan have interesse for horror-fans. I perioder er der ikke så meget, men netop derfor kan det være surt at gå glip af noget, man gerne ville have oplevet.

Kalenderen medtager begivenheder fra hele landet. Almindelige biograf-premierer, bog-udgivelser og den slags er som udgangspunkt ikke med, men særforestillinger på nye gysere og receptioner i forbindelse med bog-lanceringer hører til denne kalender.

Du kan selvfølgelig bogmærke denne hjemmeside, så du let kan finde kalenderen igen. Siden skulle også virke på en smartphone - her er man bare nok nødt til at holde telefonen vandret, så man kan få hele ugen med i billedet. Det er i øvrigt også af hensyn til smartphones, at jeg har valgt at lægge kalenderen på en side for sig og ikke i bloggens sidebar - den forsvinder nemlig, når man ser Skræk og Rædsel på en mobil.

Du kan også føje denne kalender til din egen Google-kalender ved at klikke på krydset nederst i billedet. Og du kan føje den til enhver kalender, der benytter sig af iCal-formatet ved at klikke på dette link. Jeg har f.eks. horror-kalenderen på min iPhone, hvor jeg kan slå den til og fra hen over min arbejdskalender.

OBS: Brug muligheden for at skifte mellem uge, måned og agenda, hvis kalenderen er for uoverskuelig.


Hvis du hører om eller kender til begivenheder, der ikke er listet her, så skriv til mig via kontakt-formularen på bloggens forside, eller send en besked via Skræk og Rædsels Facebook-side.

2 kommentarer:

  1. Kanon tiltag, Søren! Den kommer jeg til at bruge en del.

    SvarSlet