torsdag den 7. maj 2009

TWILIGHT kommer i en ny indpakning og ECLIPSE har fået en dansk titel

Den aktuelle danske udgave af Stephenie Meyers TWILIGHT har filmens plakat som omslag. Den 25. maj udkommer et genoptryk – denne gang med det originale cover med æblet. I sensommeren kommer så den danske udgave af bog nr. 3, ECLIPSE, der får titlen FORMØRKELSE. Hidtil har den 15. september været nævnt som udgivelsesdato, men nu ser det ud til at blive allerede den 7. august, at man kan slå kløerne i bogen.

24 kommentarer:

 1. det ville da br være så fedt hvis den kom den 7 august hehe bøgerne er bar rigtig gode

  SvarSlet
 2. Jeg elsker Twilight bøgerne. Har allerede læst de to første og nu kan jeg snart ikke vente på de sidste. Glæder mig til den 7 august.
  :)

  SvarSlet
 3. har også læst dem, eeeeelsker demmm... kan ikk vente til august :( men jeg glæder mig !!:)

  SvarSlet
 4. HVAD ER DET FOR ET NAVN ?!!
  Er selv stor Twilight-fan og har læst alle bøgerne på engelsk... Ved godt "Eclipse" nogenlunde oversættes til "Formørkelse", men det lyder bare rigtig underligt i mit hoved li nu. Og til jer andre ^^ JA! I skal glæde jer :D Den er virkelig god! Men glæd jer endnu mere til 4'eren!! (Det er efter min mening nok den bedste.)

  SvarSlet
 5. Noget skal bogen jo hedde. Og man kunne vel forestille sig, at 4'eren kommer til at hedde MORGENGRY.

  SvarSlet
 6. Jeg synes det er super fedt at 3'eren er blevet døbt: Formørkelse. Efter min mening har svenskerne da skudt helt ved siden af med deres mærkelige titler.
  Jeg tror bestemt også at den sidste kommer til at hedde Morgengry.

  SvarSlet
 7. Jubii! Elsker Twilightserien og kan slet ikke vente til den 7. august... Stephanie Meyer skriver også FANTASTISK!

  SvarSlet
 8. juuuubbiiiiiiiiiii!!! er helt pjatted med twilight bøgerne. kan ikke vente til den 7 august. har lige læst de 2 første :-D bare ærgeligt de er læst så hurtigt hihi :-)

  SvarSlet
 9. Twilight og new moon (tusmørke og ny måne) er nogle fede bøger kan slet ikkkkkkkkkke vente til den 7. men de kunne godt være lidt længer de er læst så hurtigt ;-)

  SvarSlet
 10. FEDE BØGER! men ville næsten anbefale folk at læse de engelske versioner, de er bedst ;) har læst dem både på engelsk og dansk :) startede allerede i 8. klasse, hvilket er 3 år siden nu. Men må nu sige at du skal føle dig sikker på dit engelsk, ellers kommer du til at misse mange detaljer hvis du ikke forstår det helt :)

  SvarSlet
 11. Har læst Twilight og New moon. Dog på dansk. Har overvejet at læse dem på Engelsk, da jeg har hørt at de skulle være bedst, men var bange for at jeg ikke ville få nok ud af dem, og mangle en del detaljer. Men synes stadig at begge bøger er fantastiske. MEGET bedre end filmen, selvom den også er god. Det irreterer mig godt nok med de danske, svenske og norske titler. Synes bare de skal hedde det rigtige. Kan ikke vente til den 7. August. Og heller ikke til at new moon kommer i biografen :) ..

  SvarSlet
 12. Jeg glæder mig også bigtime til d. 7. Jeg fik New moon på dansk til min fødselsdag d. 17. juni. Jeg blev kun 12, men læste den på halvanden dag. De er SÅÅ gode, og man lever sig meeget ind i dem.

  SvarSlet
 13. Jeg skal så meget ud og købe den på fredag, Twilight-bøgerne er nok nogle af de bedste bøger jeg nogensinde har læst!

  SvarSlet
 14. Jeg har læst twilight og newmoon på dansk, eclipse og breaking dawn på engelsk, synes helt klart at de engelske er bedst! Men alligevel glæder jeg mig til at eclipse kommer på dansk (imorgen forhåbentlig) Den skal med til min lille samling. Har bestil twilight og new moon på engelsk til imorgen så har forhåbentlig alle 4 engelske bøger imorgen og de 3 danske.

  Anbefaler helt klart at i læser bøgerne på engelsk :b

  SvarSlet
 15. Jeg har allerede læst serien 2 gange ;) ;O
  Mega Gode Bøger Sammen med Harry Potter, hvor det tog mig 5 uger at læse hele serien, og jeg lavede også andet end at læse ;P

  Mine Yndlings bogserier:
  1. Harry Potter og Twilight serien
  2. det gyldne kompas
  3. Pigen og dragen tror jeg (2'eren hedder Den Lilla Drage)

  ;)

  SvarSlet
 16. - er der nogen der er opdateret i forhold til bog nr 5 newmoon, som kan fortælle mig lidt om, hvorvidt den er blevet til noget, eler om den bliver til noget- og hvornår?
  synes det er svært at hitte rede i alle de forsk rygter der svirrer rundt på nettet. er ved at afslute daggry, og ser med rædsel frem til at vende den allersidste side, og endnu mere, ved tanken om at det måske ender her.
  please please fortæl mig newmoon er udkommet :)

  PS; fåes bøgerne forøvrigt i den engelske udgave på biblioteket?...

  SvarSlet
 17. Bog nr. 5 har indtil videre fået titlen MIDNIGHT SUN. I stedet for at tro på alle mulige rygter på nettet, så er det en god ide at kigge på forfatterens officielle hjemmeside - Stephenie Meyer - det er trods alt hende, der skal skrive den... hvis og når den bliver til noget.

  En del biblioteker har formentlig købt bøgerne på engelsk, men du må søge i den kommune, hvor du bor.

  SvarSlet
 18. ok.. det har du jo egentlig nok ret i. - har jeg kigget på, og ud fra det hun siger, lyder det til at noget af hendes materiale blev ulovligt lagt ud på nettet, så derfor stoppede hun med at skrive på bogen. så vidt jeg kan se, har hun skrevet ca.250 sider af bogen. men synes ikk helt jeg ku' finde noget om hvorvidt hun gør den færdig, og hvornår den forventes færdig. øv øv......

  tjeker biblio for den engelske version :) - burde ha det på hovedbiblio i årh.

  SvarSlet
 19. Jeg tror, du rolig kan regne med, at MIDNIGHT SUN ikke kommer lige med det første - så indtil da må du finde noget andet at læse. Det vrimler med bøger i samme genre for tiden.

  SvarSlet
 20. Elsker TWILIGHT SAGAEN mega meget!!!! Laver ikke andet end at læse!! :D

  SvarSlet
 21. Er der nogen der så kan fortælle mig hvorfor bog nr 3 kom til at hedde 'Eclipse'? Jeg kender betydningen af de andre 3, men har endnu ik fundet den nogen steder??

  SvarSlet
 22. Ifølge Twilight Saga Wiki, så skulle forklaringen være: The title, Eclipse, is a reference to Jacob and Edward. While talking to Bella, Jacob refers to Edward as an Eclipse, after Bella refers to him as her 'personal sun'. In the end, an eclipse will always overpower the rays of the sun.

  SvarSlet
 23. elsker bare Twilight bøgerne de er så gode. Glæder mig til Eclipse kommer på dansk
  den 7. august

  SvarSlet
 24. Det var så sidste år, at ECLIPSE kom på dansk (under titlen FORMØRKELSE). Nu er den blevet genudgivet med en filmplakat på forsiden.

  SvarSlet