fredag den 19. juni 2009

Ingen kan høre dine skrig ude i rummet

Nu er rumgysere ikke lige min favoritgenre, men jeg har lidt på fornemmelsen, at det er længe siden, vi sidst har set en større en af slagsen... måske endda ikke siden EVENT HORIZON. Nu kommer den tysk-amerikanske PANDORUM, der er instrueret af Christian Alvart. Han har også lavet CASE 39, der endnu ikke har haft premiere. PANDORUM markedsføres med en stribe syrede og ganske foruroligende plakater, hvoraf man her kan se den nyeste. Filmens trailer kan bl.a. ses på den officielle hjemmeside. Den danske premiere er indtil videre fastlagt til den 2. oktober. Kilde: Bloody-Disgusting.com, IMP Awards.

2 kommentarer:

 1. Nicolas Barbanolørdag, 20 juni, 2009

  Hej Søren,

  Jeg må igen påpege, at du har overset horror-elementerne i Danny Boyles "Sunshine" (2007). Selvom den blev markedsført som prætentiøst rumdrama, og da også starter sådan, kulminerer den som bloddryppende, okkult psykopatgyser. At IMDb og mange andre kilder genreklassificerer den forkert eller mangelfuldt, må ses som et eksempel på reklamens magt.

  mvh.
  Nicolas

  SvarSlet
 2. Nu har jeg ikke set SUNSHINE, så jeg har ingen holdning til, om det er en rumgyser eller ej - uanset hvad PR-folkene eller IMDb siger.

  SvarSlet