søndag den 16. august 2009

Afhuggede lemmer og andre løsdele

Søndag den 16. august 2009

VAMPYREN LESTAT VENDER TILBAGE: Bloody-Disgusting har opsnuset, at Universal Pictures overvejer endnu en film med vampyren Lestat, baseret på de populære bøger af Anne Rice. Blodsugere er oppe i tiden, så det er da sikkert en god ide ... eller er det? Vi har set Tom Cruise spille Lestat i den fremragende INTERVIEW WITH THE VAMPIRE, mens Stuart Townsend spillede rollen i den jammerlige QUEEN OF THE DAMNED. Nu synes Universal åbenbart, at Robert Downey Jr. skal have chancen. Lidt pudsig beslutning, men det kan måske fungere.

GODE GAMLE GODZILLA SKAL SMADRE STORBYER IGEN: Det er også Bloody-Disgusting, der kan fortælle, at
Legendary Pictures overvejer at lade Godzilla genopstå i en ny Hollywood-produktion. Det store japanske monster har senest optrådt i den japanske GOJIRA: FAINARU UÔZU (eller GODZILLA: FINAL WARS). Den har jeg desværre ikke set, selv om den efter sigende er rigtig god. Det var Roland Emmerichs 1998-udgave desværre ikke, så vi kan kun håbe, at Hollywood denne gang vil behandle Godzilla med lidt respekt.

DRAG ME TO HELL-MUSIK: Lakeshore Records har udgivet Christopher Youngs score til Sam Raimis DRAG ME TO HELL. Skønt. Horror-musik fra Chris Young kan man bare ikke få nok af.DORIAN GRAY ER GRUM OG SMUK: Oscar Wildes klassiske historie om Dorian Gray, der forbliver ung og smuk, fordi et portræt af ham selv absorberer alle hans synder og laster, har været filmatiseret flere gange. Jeg husker 1945-udgaven, THE PICTURE OF DORIAN GRAY, som særdeles vellykket. Nu kommer den i endnu en version, nemlig den engelske DORIAN GRAY. Colin Firth er på rollelisten, hvilket altid er spændende, mens Ben Barnes spiller titelrollen.

SAW NUMMER 8: Det har svirret med rygter om, at Lionsgate allerede planlægger SAW VIII. Her taler vi om en film, der skal have premiere i efteråret 2011! Du godeste... Der er i øvrigt stadig ikke nyt om en mulig dansk biografpremiere på SAW VI.

THE FINAL DESTINATION I SVERIGE: Nu vi taler om biografpremierer, så ser det ud til, at 3D-gyseren THE FINAL DESTINATION kommer op i Sverige den 18. september. Her har jeg heller ikke set skyggen af en dansk dato.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar