søndag den 6. september 2009

Afhuggede lemmer og andre løsdele

Søndag den 6. september 2009

MØD DANNY TREJO, CHRIS SARANDON OG WARWICK DAVIS: The Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention er den 3. og 4. oktober rykket til Sundspärlan i Helsingborg, Sverige. Her kan man bl.a. møde Danny Trejo, kendt fra FROM DUSK TIL DAWN, Chris Sarandon, kendt fra FRIGHT NIGHT og CHILD'S PLAY og Warwick Davis, kendt fra LEPRECHAUN-filmene. Læs mere her.

TRE FILM INGEN HAR HØRT OM FØR: Den 28. september udgiver MVM i England DR. CHOPPER, en amerikansk gyser fra 2005 med Costas (SAW IV) Mandylor på rollelisten. Samme dato kommer også MR. HALLOWEEN fra MVM, en amerikansk produktion fra 2007. Og den 19. oktober kan man fra engelske Anchor Bay købe STAUNTON HILL, en helt ny gyser fra Staterne.
ET PAR NYE HORROR-SOUNDTRACKS: Det lille pladeselskab Perseverance Records har i denne uge udgivet to interessante soundtracks. Det ene er J. Peter Robinsons musik til John Schlesingers THE BELIEVERS fra 1987. Cd'en er udkommet i 1000 eksemplarer. I et halvt så stort oplag er også kommet Craig Safans musik til den mærkværdige FADE TO BLACK fra 1980.

3-D-KRISE I DE DANSKE BIOGRAFER: Politiken bragte forleden endnu et par artikler om striden mellem de danske biografer og filmselskaberne. Biograferne kræver nemlig, at filmselskaberne skal være med til at betale en del af gildet, når 3-D-udstyret skal installeres i de enkelte sale. Det er en dyr affære, synes biograferne (især Cinemaxx og Nordisk Film). Filmselskaberne er ikke enige. Den seneste udvikling i konflikten er så, at biograferne indtil videre ikke gider vise 3-D-film - også selv om udstyret findes i nogle sale. Det truer f.eks. en mega-premiere som James Camerons AVATAR. Og er man horrorfan, skal man ikke sætte næsen op efter en premiere på THE FINAL DESTINATION, der ellers har skovlet masser af dollar ind i USA - i omegnen af 48 millioner på knap to uger.

DIREKTE TIL DVD-FORTSÆTTELSE AF 30 DAYS OF NIGHT: Ben Ketai går til oktober i gang med at instruere 30 DAYS OF NIGHT: DARK DAYS, en fortsættelse til den fremragende 30 DAYS OF NIGHT. Ketai har tidligere været involveret i de to spin-off-serier BLOOD TRAILS og DUST TO DUST, men nu skal han altså lave en rigtig sequel. Desværre er den tænkt som en direkte til dvd-udgivelse, hvilket er synd. Det kan godt være, at Ghost House Pictures laver mange gode ting, men de er vildt hurtige til at malke deres succeser med billige fortsættelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar