fredag den 4. september 2009

Brutal horror genudgives i England, men det er vist ikke noget at råbe hurra for

I mange år var det engelske selskab Vipco dominerende på markedet, når det gjaldt brutale amerikanske og italienske gysere. Desværre havde Vipco et meget afslappet forhold til kvaliteten af deres dvd-udgivelser, der bød på pan & scan-format, dårlig lyd og grimme billeder. Selskabet knækkede ned for et par år siden, men nu ser det ud til, at en stribe af deres titler bliver genoplivet – formentlig i den samme elendige kvalitet. Under fællestitlen Beyond Terror udgiver Cornerstone Media i oktober og november bl.a. RATS, GHOSTHOUSE, EATEN ALIVE, HOUSE ON THE EDGE OF THE PARK, THE TOOLBOX MURDERS og ZOMBIE CREEPING FLESH i England. Det er næppe noget at juble over. Jeg har dog læst om samlere, der af nostalgiske årsager har en komplet stribe Vipco-titler stående på hylden.

2 kommentarer:

  1. Nu er det så spørgsmål hvor uklippede de pgl titler er. BBFC har i al fald klippet over 11 min i House On the Edge of the Park. Nævnte titel er fremragende, resten er enten elendige eller mig ukendte titler.

    SvarSlet
  2. Jeg tror, at det er præcis de samme udgaver, som i sin tid kom fra Vipco. Der har været diskussion af dette på diverse fora. Nogle hævder, at hvis man sendte filmene ind igen til BBFC, ville nogle af dem kunne passere i komplet form. Men det har det nye selskab åbenbart ikke gjort.

    SvarSlet